Figyelem! -> Az Utazó Planetárium nevével visszaélnek! Az Utazó Planetárium nem készít fényképeket gyerekekről (GDPR)! - Az Utazó Planetárium egy 8 éve jogszerűen működő ismeretterjesztő cég. - Ajánlatot írásban adunk a weblapunkon leírtak szerint.  - Csak olyan szolgáltatást rendeljenek meg, akikkel írásos megrendelést készítenek vagy szerződést kötnek és a cég adatait ismerik!


**** AKCIÓS AJÁNLAT ÓVODÁKNAK ****

2020. október 30-ig megtartott UTAZÓ PLANETÁRIUMI előadásokra óvodák részére >> -15% kedvezményt << biztosítunk 5 előadás feletti megrendelés esetén a még szabad előadásnapokon.

Az árengedmény az október 30-ig megtartott előadásokra vonatkozik! A kedvezmény csak 5 vagy több előadás megrendelése esetén érvényes!

**** Speciális ajánlat ÓVODÁKNAK ****

Planetáriumunkban megtekinthető kifejezetten Óvodásoknak készített planetáriumi mese 31 percben. Műsorunkat már 3 éves kortól ajánljuk!

Aba és Lana Űrkalandozások - utazás a Naprendszerben (3-6 éveseknek!)

Mesés műsor óvodásoknak a csillagképekről és a Naprendszerünk bolygóiról.

 

> Az Utazó Planetárium az Oktatási Hivatal jóváhagyott programszolgáltatója a Csodaszarvasprogramban.
> Az Utazó Planetárium tudományos és ismeretterjesztő céget okleveles csillagász kutatók és egyetemi oktatók hozták létre és működtetik azzal a céllal, hogy látványos és szórakoztató formában ismertesse meg a csillagok távoli világát, és kedvet teremtsen az éjszakai égbolt szabadszemes vagy távcsöves megfigyeléséhez.

szervezes@utazoplanetarium.hu

 >> AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP ITT <<

AJÁNLATI ÁRAINK >>>


 

Speciális ajánlat ÓVODÁKNAK

Planetáriumunkban megtekinthető kifejezetten Óvodásoknak készített planetáriumi mese 31 percben. Műsorunkat már 3 éves kortól ajánljuk!

 

Aba és Lana Űrkalandozások - utazás a Naprendszerben (3-6 éveseknek!)

Mesés műsor óvodásoknak a csillagképekről és a Naprendszerünk bolygóiról.

 

Aba a manófiú és Lana a tündérlány hazafelé tartanak Manóvárosba, miközben lassan rájuk esteledik. Sétájuk során együtt próbálják felfedezni az égbolt csodáit, a csillagképeket, a bolygókat, mikor váratlanul összetalálkoznak Kiliánnal a barátságos űrlénnyel. Kilián segítségével részt vesznek egy fantasztikus utazáson, melynek során meglátogatva a Naprendszer bolygóit sok új ismeretre is szert tesznek. Mesés, teljes kupolás műsorunkban a kisgyermekek megismerkedhetnek a csillagos égbolt látványával és Naprendszerünk bolygóival.

Óvodákba általában a csoportlétszámok és a rendelkezésre álló hely miatt az 5 méter átmérőjű (28 fős) kupolával települünk ki tornaterembe, aulába vagy nagyobb terembe.

AJÁNLATI ÁRAINK >>

Tipikus felállítási hely: tornaterem, aula vagy a közeli iskola/művelődési ház tornaterme!

 

Kérjük, figyeljenek arra, hogy az 5 méter átmérőjű planetáriumi kupolánk csak beltérben helyezhető el. Belmagasság igénye 3,2 méter tiszta magasság, amiben nem lehet belógó lámpa vagy tartószerkezet. Alapterület igénye 5,5 m x 6 méter alapterület.

Kérjük MINDEN esetben küldjenek a teremről egy fényképet annak ellenőrzésére, hogy a kupolánk befér-e.

Amennyiben NAGYOBB kupolánk is befér (pl. tornaterembe), akkor kedvezőbb ajánlatot tudunk tenni.

JAVASOLJUK, hogy a kedvezőbb fejenkénti költség érdekében álljanak össze közeli óvodákkal, iskolákkal és KÖZÖSEN hívják meg az Utazó Planetáriumot!

Ilyen esetben ki tudunk települni a 6 méteres (45 fős) vagy 7 méteres (60 fős) kupolával is!

Nagyobb előadásszám esetén kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

2020-ban új gyerekműsorokat mutatunk be!

Műsoraink ismertetője itt található >>

 

Új gyerekműsorok az Utazó Planetárium kínálatában 2020-ban! (hamarosan magyarul is)

Kiemelt hagsúlyt fordítunk az óvodás és kisiskolás korosztálynak szóló, érthető csillagászati műsorok bemutatására.  ->> 2020-ban több új gyerekfilmet is választhatnak az Utazó Planetáriumban!

- COSMIX

- Captian Schnuppes Weltraumreise

- Furry Astronauts

- Cosmonaut360

 

- Wilbear's Adventure

- TED Maci Űrkalandozzásai - utazzunk együtt a Naprendszerben!

 

- "Naprendszertúra"

- "Új lehetőségek egy kis bolygónak" - Pluto és felfedetése