Ajánlatkérés, kapcsolat:

info@utazoplanetarium.hu

Friss infók: www.facebook.com/utazoplanetarium 

Egyszerű ajánlatkérés 1 percben csak 1 kattintás:

Utazó Planetárium ajánlatkérő lap

 Szakképzett, diplomás csillagászaink járják az országot és egy felfújható kupolában kalandos űrutazásos élményt nyújtanak a gyerekek számára. Csodáljuk meg együtt az naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát, tekintsék meg tudományos és ismeretterjesztő műsorainkat! Egy 10 előadásos napon 280 vagy 450 vagy akár   770   fő is betekintést nyerhet a csillagászat rejtelmeibe, diákonként akár kevesebb, mint 500 Ft-os áron.
Nagy kedvezmények 8 előadás feletti napokra!

>> Utazó Planetárium bárhol az országban! 

Planetáriumi előadások általános- és középiskolákban, óvodákban, céges és városi rendezvényeken, művelődési központokban!
Iskolanapra, gyereknapra, természettudományos foglalkozásként tudományos és egyben élvezetes program mindenkinek! 

További részletes információkért kérem tekintse meg csatolt ismertetőnket és honlapunkat, illetve kérje egyedi, személyre szabott árajánlatunkat.

 Üdvözlettel:

Dr. Klagyivik Péter és Forgács Balázs

 https://docs.google.com/forms/d/1RKjQUHZJovLRDud-5IIv1zzmxgV8zJaKJzMK7LQIXlA/ 


Elérhetőségeink:

Honlap: www.utazoplanetarium.hu   www.utazoplanetarium.com 

Email: info@utazoplanetarium.hu
Tel: 70/309-7844, 30/470-4868, vagy 30/977-8158


Mesél az ég - Karnyújtásnyira az Univerzum

Tisztelt Iskolavezetés!

 
Ugye Önöknek is fontos a legjobb minőség, ha a diákok oktatásáról van szó?
 
Nálunk a minőségben nincs kompromisszum. A filmjeink magyar szövegét több egyetemi és akadémiai oktató és kutató is átnézi, mielőtt a szinkronstúdióba kerül. Legtöbb filmünket Mihályi Győző, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész szinkronizálta.
 
Az Utazó Planetáriumnál szakképzett előadókkal dolgozunk (csillagász hallgatók, egyetemet és doktori iskolát végzett csillagászok), folyamatosan fejlesztjük technológiánkat és nálunk érhető el a legváltozatosabb műsorkínálat, 2017-ben már 12 magyar nyelvű előadás, melyek többsége akár idegen nyelven is bemutatható.
 
Előadásaink témakörei lefedik az általános és középiskolák csillagászati tananyagát, sőt túl is nyúlnak azon, nagyban segítve ezzel a pedagógusok tanórai munkáját. A diákok látványos, izgalmas környezetben tanulják meg az elhangzottakat. Igazi élmény a tanulás!
 
Tudom, hogy rengeteg a feladat az iskolákban és nagyon kevés extra idő jut csak a legfontosabbakra, a diákokra. Épp ezért amit tudunk, átvállalunk. Egyszerűen küldjön egy nevet és telefonszámot azinfo@utazoplanetarium.hu email címre és hamarosan felvesszük Önökkel a kapcsolatot.
 
.......

Általános információk:

Két kupolában lehetséges előadást rendelni:

- A nagyobb, 6 méter belső átmérjű kupolánkban egyszerre 45 fő fér el.

- Az 5 méter átmérőjű kupola egy GoDome gyártmányú, túlnyomásos, speciális kétrétegű planetáriumi sátor. Az 5 méteres kupolában egyszerre 28 gyerek fér be. 

- Igény esetén mindkét kupola is megrendelhető, így egy időszakban akár 73 fő részvételével történhetnek előadások akár napi 10-12 vetítéssel (8-16h között)

 

A kupolát egy kompresszor fújja fel, és a folyamatosan befúvott levegő tart az előadások alatt. A folyamatos légcsere és a belső nyomás szabályozására szelepek szolgálnak. A kompresszoros felfújásnak köszönhetően a kupola mintegy 15 perc alatt felállítható, majd a műszerek elhelyezése és beállítása után közel 45 perc alatt a planetárium indulásra kész.

A kupola felfújásához minimálisan egy 6m x 6m vagy 7x7,5m alapterületű, fedett helyszínre van szükség. Ezt általában tanintézmények esetén a tornateremben a legegyszerűbb megoldani. A felállítást követően a kupolák 25-45 fő befogadására képesek, ahol a hallgatóság párnákon ülve élvezheti a teljes sötétségben vetített csillagos égbolt látványát. 

 Igényelhető MŰSOROKról itt olvashat (link)

Alapterület igényünk: Zárt, fedett helyen

5m-es kupola: min. 6m x 6,5m alapterület és 3,2m belmagasság, max. 28 fő/előadás,

6m-es kupola: min. 6,5m x 7m alapterület és 3,8m belmagasság, max. 45 fő/előadás.

Hirlevél feliratkozás

Elindítjuk hírlevelünket. Feliratkozni a következő linkre kattintva lehet (egyelőre):

https://docs.google.com/…/1XJJc6DphlVlVG2pXF2uaxGl7wfSFpcSI…
Tudományos és tájékoztató hirlevél magánszemélyeknek, iskoláknak, művelődési házaknak! 
Témák:
Csillagászati hírek, események, hazai eredmények havonta 1-3 hirlevélben.
A hirlevél összeállításában együttműködünk a NASA Könyvtárral, a Magyar Csillagszati Egyesület, az Elte Csillagásztai tanszék és a MTA CSKI Konkoly csillagaszati obszervatumának munkatársaival.
A hirlevélben tájékoztatást adunk a csillagászati érdekességek mellett az Utazó Planetárium következő nyilvános előadásairól.

Utazó Planetárium 6 méteres kupola
min. 6,5m x 7m alapterület és 3,8m belmagasság, max. 45 fő/előadás.

Utazó Planetárium 5m-es kupola: min. 6m x 6,5m alapterület és 3,2m belmagasság, max. 28 fő/előadás,

Kedvezményes planetáriumi ajánlat > 2017. október-november <

Tisztelt Iskolaigazgató, tisztelt tanár, rendezvényszervező!

 

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a csillagászatot és más természettudományokat népszerűsítő programunkat.
Utazó Planetáriumunkkal ellátogatunk Önökhöz és bemutatjuk az Univerzum csodálatos világát. Látványos mobil planetáriumi előadásaink során a látogatók szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a csillagászat alapjaival. Mindehhez nem kell utazni, hiszen házhoz megyünk. Egyetlen nap alatt akár 7-800 látogató is megtekintheti előadásainkat.

Mindez fejenként akár egy üdítőital áráért.

Ajánljuk oktatási kiegészítésként hétköznapon, családi napokra, iskolanapokra, mint egy tartalmas, érdekes és látványos programot. 
Előadásainkat szakképzett csillagászok, asztrofizikus kutatók és oktatók tartják!

Jelenleg 13 különböző műsort tudunk bemutatni. További információt ezekről ITT tekintheti meg.  (www.utazoplanetarium.com)

 

Idén késő őszre kedvezményes árakkal készültünk, hogy még több érdeklődőnek tudjuk megmutatni a csillagos ég és a Világegyetem csodáit. Kérem tekintsék meg csatolt árainkat és keressenek minket, ha érdekli Önöket programunk.

Kedvezmény: legalább 7 előadás egy napon történő megrendelése esetén, ahány előadás, annyi % kedvezményt adunk!  

//Példa 8 előadás esetén 8% kedvezmény, 15 előadás esetén már 15% a kedvezmény! //

 

 

FONTOS!:  ***A kedvezményes árak 2017. október 6. - november 10. között  megrendelt és 2017. 12.21-ig megtartott előadásnapokra vonatkoznak !!!!   Speciális igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat!