Tisztelt Iskolavezetés!

 
Ugye Önöknek is fontos a legjobb minőség, ha a diákok oktatásáról van szó?
 
Nálunk a minőségben nincs kompromisszum. A filmjeink magyar szövegét több egyetemi és akadémiai oktató és kutató is átnézi, mielőtt a szinkronstúdióba kerül. Legtöbb filmünket Mihályi Győző, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész szinkronizálta.
 
Az Utazó Planetáriumnál szakképzett előadókkal dolgozunk (csillagász hallgatók, egyetemet és doktori iskolát végzett csillagászok), folyamatosan fejlesztjük technológiánkat és nálunk érhető el a legváltozatosabb műsorkínálat, 2017-ben már 12 magyar nyelvű előadás, melyek többsége akár idegen nyelven is bemutatható.
 
Előadásaink témakörei lefedik az általános és középiskolák csillagászati tananyagát, sőt túl is nyúlnak azon, nagyban segítve ezzel a pedagógusok tanórai munkáját. A diákok látványos, izgalmas környezetben tanulják meg az elhangzottakat. Igazi élmény a tanulás!
 
Tudom, hogy rengeteg a feladat az iskolákban és nagyon kevés extra idő jut csak a legfontosabbakra, a diákokra. Épp ezért amit tudunk, átvállalunk. Egyszerűen küldjön egy nevet és telefonszámot azinfo@utazoplanetarium.hu email címre és hamarosan felvesszük Önökkel a kapcsolatot.
 

Ajánlatkérés, kapcsolat:

info@utazoplanetarium.hu

Friss infók: www.facebook.com/utazoplanetarium 

Egyszerű ajánlatkérés 1 percben csak 1 kattintás:

Utazó Planetárium ajánlatkérő lap

 Szakképzett, diplomás csillagászaink járják az országot és egy felfújható kupolában kalandos űrutazásos élményt nyújtanak a gyerekek számára. Csodáljuk meg együtt az naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát, tekintsék meg tudományos és ismeretterjesztő műsorainkat! Egy 10 előadásos napon 280 vagy 450 vagy akár   770   fő is betekintést nyerhet a csillagászat rejtelmeibe, diákonként akár kevesebb, mint 500 Ft-os áron.
Nagy kedvezmények 8 előadás feletti napokra!

>> Utazó Planetárium bárhol az országban! 

>> Megrendelőlap ITT <<

Planetáriumi előadások általános- és középiskolákban, óvodákban, céges és városi rendezvényeken, művelődési központokban!
Iskolanapra, gyereknapra, természettudományos foglalkozásként tudományos és egyben élvezetes program mindenkinek! 

További részletes információkért kérem tekintse meg csatolt ismertetőnket és honlapunkat, illetve kérje egyedi, személyre szabott árajánlatunkat.

 Üdvözlettel:

Dr. Klagyivik Péter és Forgács Balázs

forgacs.balazs @ utazoplanetarium.hu   (helyköz nélkül írva!)

peter.klagyivik @ uatzoplanetarium.hu

 https://docs.google.com/forms/d/1RKjQUHZJovLRDud-5IIv1zzmxgV8zJaKJzMK7LQIXlA/ 


Elérhetőségeink:

Email: szervezes@utazoplanetarium.hu

info@utazoplanetarium.hu

Honlap:    www.utazoplanetarium.com www.utazoplanetarium.hu


Személyes egyeztetés esetén tel: +36 30 470 4868 vagy +36 309 778 158


Mesél az ég - Karnyújtásnyira az Univerzum

Általános információk:

Két kupolában lehetséges előadást rendelni:

- A nagyobb, 6 méter belső átmérjű kupolánkban egyszerre 45 fő fér el.

- Az 5 méter átmérőjű kupola egy GoDome gyártmányú, túlnyomásos, speciális kétrétegű planetáriumi sátor. Az 5 méteres kupolában egyszerre 28 gyerek fér be. 

- Igény esetén mindkét kupola is megrendelhető, így egy időszakban akár 73 fő részvételével történhetnek előadások akár napi 10-12 vetítéssel (8-16h között)

 

A kupolát egy kompresszor fújja fel, és a folyamatosan befúvott levegő tart az előadások alatt. A folyamatos légcsere és a belső nyomás szabályozására szelepek szolgálnak. A kompresszoros felfújásnak köszönhetően a kupola mintegy 15 perc alatt felállítható, majd a műszerek elhelyezése és beállítása után közel 45 perc alatt a planetárium indulásra kész.

A kupola felfújásához minimálisan egy 6m x 6m vagy 7x7,5m alapterületű, fedett helyszínre van szükség. Ezt általában tanintézmények esetén a tornateremben a legegyszerűbb megoldani. A felállítást követően a kupolák 25-45 fő befogadására képesek, ahol a hallgatóság párnákon ülve élvezheti a teljes sötétségben vetített csillagos égbolt látványát. 

 Igényelhető MŰSOROKról itt olvashat (link)

Alapterület igényünk: Zárt, fedett helyen

5m-es kupola: min. 6m x 6,5m alapterület és 3,2m belmagasság, max. 28 fő/előadás,

6m-es kupola: min. 6,5m x 7m alapterület és 3,8m belmagasság, max. 45 fő/előadás.

Utazó Planetárium 6 méteres kupola
min. 6,5m x 7m alapterület és 3,8m belmagasság, max. 45 fő/előadás.

Hirlevél feliratkozás

Elindítjuk hírlevelünket. Feliratkozni a következő linkre kattintva lehet (egyelőre):

https://docs.google.com/…/1XJJc6DphlVlVG2pXF2uaxGl7wfSFpcSI…
Tudományos és tájékoztató hirlevél magánszemélyeknek, iskoláknak, művelődési házaknak! 
Témák:
Csillagászati hírek, események, hazai eredmények havonta 1-3 hirlevélben.
A hirlevél összeállításában együttműködünk a NASA Könyvtárral, a Magyar Csillagszati Egyesület, az Elte Csillagásztai tanszék és a MTA CSKI Konkoly csillagaszati obszervatumának munkatársaival.
A hirlevélben tájékoztatást adunk a csillagászati érdekességek mellett az Utazó Planetárium következő nyilvános előadásairól.

Utazó Planetárium 5m-es kupola: min. 6m x 6,5m alapterület és 3,2m belmagasság, max. 28 fő/előadás,

Műsorainkról - áttekintő kép